Styling

Mist u iets in uw interieur en komt u er zelf niet uit? Gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen en wilt u een compleet interieurplan? Of wilt u uw huis een andere kleur geven en komt u er niet uit welke kleur u moet kiezen? Bent u op zoek naar net die finishing touch? Neem vrijblijvend contact op voor uw persoonlijke Re-Inspired advies.

Kleuradvies aan huis.

Wij komen bij u thuis om de ruimte te bekijken en de wensen te bespreken. Wij geven een passend kleuradvies en tips voor een vertrek/ruimte. Wij nemen kleurstalen mee, zodat we meteen de kleuren kunnen uitkiezen voor de desbetreffende ruimte.

Naar aanleiding van het bezoek krijgt u een kort en bondig schriftelijk advies inclusief kleurcodes.

 

Compleet interieuradvies.

Voor een compleet interieuradvies komen wij eerst bij u langs op locatie. De wensen voor het interieur worden dan besproken en wij meten de desbetreffende ruimtes op. Na het oriëntatie bezoek gaan wij voor u aan de slag! Met behulp van een moodboard wordt de gewenste sfeer voor het interieur aan u voorgelegd. U ontvangt een voorstel m.b.t. kleuren, raam-, vloer- en wandbekleding. Stalen van de desbetreffende bekleding nemen wij mee. Tijdens dit overleg kunt u als klant nog eventuele wijzigingen aangeven. Vervolgens wordt het interieuradvies verder uitgewerkt. Wanneer het interieuradvies geheel naar wens is krijgt u van ons een ingebonden brochure. In de brochure is onder andere het volgende terug te vinden:

  • Moodboard van de gewenste sfeer
  • Uitgewerkte plattegrond met interieurindeling/meubelopstelling
  • Kleurnummers voor plafond, wanden en kozijnen
  • Advies bekleding voor wanden, ramen en vloer
  • Aankoopadvies van meubels, decoratie, verlichting

Door de uitgebreide informatie kan het interieurplan zelf goed gerealiseerd worden.

Interieuradvies aan huis.

Heeft u vragen over de indeling van uw woning, de opstelling van de meubels, een kleur op de wand of iets anders waar u alleen niet uitkomt? En kunt u wel wat tips en advies gebruiken? Ook voor kleine vragen komen wij graag langs om dit te bespreken. Om direct aan de slag te kunnen, nemen wij meteen een kleurenkaart en andere materiaalstalen mee. Ook kunnen wij vaak al meteen een verandering brengen door meubels, verlichting en/of accessoires te verplaatsen.

 

Styling.

Voor de ‘finishing touch’ van het interieur is het ook mogelijk om ons in te schakelen. Vaak zijn er nieuwe meubels en/of decoratie aangeschaft, maar vindt u het als klant lastig om het juist neer te zetten. Wij kunnen vaak in een kort tijdsbestek al veel doen om de spullen tot zijn recht te laten komen.

Ook kan Re-Inspired decoratie/meubelen aanschaffen en het bij u thuis stylen. Vraag hiervoor een passende offerte.

Interieuradvies op maat.

Als u specifieke vragen hebt, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Naar aanleiding van de wensen maken wij een offerte op maat. Mocht u vragen hebben over de inhoud van de genoemde adviezen, neem dan gerust contact op!