Over Re-Inspired

pure inspiration

WELKOM BIJ RE-INSPIRED

De plek waar mijn passie voor woninginrichting verder gaat. In 2007 ben ik afgestudeerd als interieurstylist aan het Hout- en  Meubileringscollege in Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik bij verschillende woonwinkels en speciaalzaken gewerkt  en hier veel ervaring opgedaan op verschillende vlakken binnen de woninginrichting. Met deze ervaring durf ik nu de stap te wagen om mijn droom te verwezenlijken: een webshop waarin ik op meerder vlakken met mijn passie bezig kan zijn. Hieronder vallen mijn blog, een stukje styling en de shop zelf.

Ik hoop dat dit de plek mag zijn waar je mooie en unieke dingen kunt vinden zoals stoere kussens, unieke accessoires, gave lampen of juist heel veel inspiratie op kunt doen om je woning naar jouw wensen in te richten. Een plek waar je graag een kijkje neemt. Alles is in een modern – industriële stijl en af en toe zelfs een beetje retro – vintage. Ik ben een beetje eigenwijs en hou ervan om verschillende dingen te combineren om zo steeds een eigen stijl te creëren.

De webwinkel is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden om te vinden wat je zoekt. Heldere, grote foto’s en een duidelijke uitgebreide productomschrijvingen, moeten ervoor zorgen dat jij je thuis voelt bij Re-Inspired.

Waarom Re-Inspired?

Altijd het laatste woonnieuws en de nieuwste trends in onze webshop

Gratis verzenden

Vanaf € 50

Snel geleverd

Vandaag besteld, binnen 3-5 werkdagen in huis!

VERSTAND VAN WONEN

Neem vrijblijvend contact met ons op voor interieuradvies en meer informatie over onze producten.